Jászárokszállás természeti és közlekedési adottságai miatt nemcsak a jászsági, hanem a Heves- és Nógrád- megyei lakosság körében is jelentős vonzereje van.

Jászárokszállás Termál- és Strandfürdő tartalmas kikapcsolódásra nyújt lehetőséget kedves vendégeinknek. Strandunk 3db kültéri medencével rendelkezik.

A megújult termálmedence és feszített víztükörrel ellátott úszómedence mellett 2017-ben átadásra került egy új, élményekkel gazdagított gyermekmedence is. A termálmedencét az 1968-ban fúrt 702 méter mély termálkút 52 °C -os hőmérsékletű termálvize táplálja.

A termálvizünk kémiai összetétele és hőmérséklete miatt jótékony hatást gyakorol reumatikus, ízületi bántalmakra, mozgásszervi betegségek tüneteinek enyhítésére. Természetesen a nyugalomra vágyóknak lehetőség van napozásra, a ligetes részen a zavartalan pihenésre.

A kisgyermekeket Uniós normáknak megfelelő szép játszótér várja, ahol biztonságban játszhatnak. A strand területén több büfé található, ahol étkezésre van lehetőség. Ezen kívül még az ide látogatók masszázs szolgáltatást is igénybe vehetnek. Minden nyáron megrendezzük a gyermeknapot, egészség-sportnapot, ahol változatos programokkal várjuk a településre érkezőket és a helyben élőket egyaránt.

Jó pihenést kívánunk minden hozzánk látogató kedves vendégünknek! (X)

www.facebook.com/strandestermalfurdo.jaszarokszallas

A Jászárokszállási Termál- és Strandfürdőről olvashatsz könyvünkben is, rendeld meg itt!