A több mint 100 éves Anna Fürdő csodálatosan felújított műemléképületében kapott helyet a termál- illetve a wellnessfürdő. A fürdő az épület két külön szárnyába tagolódik, szolgáltatásaik elkülönülnek A két szárny körülölel egy belső udvart, ahol jó idő esetén lehet napozni vagy a büfé szolgáltatásait élvezni.

A megújult Anna Fürdő jobb szárnyában kapott helyet a termál részleg. Ez a szárny elsősorban a családok, baráti társaságok pihenését szolgálja. Gyógymedencéjében az Anna-kút elismert gyógyvize segít regenerálódni a megfelelő javallatok esetén, vagy egyszerűen csak kikapcsolódni. A gyógymedence mellett még számos élményelemekkel gazdagított medence, illetve gyermekmedence és úszómedence, továbbá szaunák is a vendégek rendelkezésére állnak.

A fürdőépület bal szárnyában – az egykori női szárnyban – helyezkedik el a wellnessfürdő, ahol az alábbi szolgáltatásokat vehetjük igénybe: aromakabin, gőzkabin, élményzuhany, finn szauna, infraszauna, bioszauna. Továbbá az alábbi medencék állnak rendelkezésre: nagy élménymedence, merülő medencék, pezsgőágy medence, kis pezsgőmedence. (x)

annafurdo.hu

Az Anna Fürdőről olvashatsz könyvünkben is, rendeld meg itt!