Távol a nagyvárosi zajtól, élettel teli természetes környezetben fekszik a családi házas üdülőfalu jelleget és a wellness szállodai jellemzőket egyesítő Villapark Várgesztes. 125 különálló ház 2 háztípusban 25 hektáron, melyet körül ölelnek a Vértes szépséges vonulatai.

A Villaparkban élményfürdő, kültéri medence, wellness-szolgáltatások, sportpályák, játszóterek biztosítják a kikapcsolódást, a parkon kívül pedig változatos túraútvonalak várják a túrázni, hegyi biciklizni vágyókat.  Saját belső medencével, szaunával, jacuzzival rendelkező Aqua Plus villáink egyedi privát szférát biztosítanak.

Gyermekkedvezményünk egyedülálló, mert a Villaparkban a gyermek szállása és éttermi ellátása ingyenes egészen 14,99 éves korig. Házaink mérete ideális 2 akár 3 család együttes elszállásolására, ezért egyre többen ismerik fel, hogy 2 baráti család 8 fővel pont kitölti a ház kapacitását. Egy egyre növekvő szegmensrész a 3 Generációs vendégkör, mikor is a nagyszülők együtt jönnek a szülőkkel és unokákkal – így töltve meg a házat. (x)

www.villapark.hu

A Várgesztesi Villaparkról olvashatsz könyvünkben is, rendeld meg itt!