Legjobb befektetés az életmódváltás!

Magyarország egyik első ökofalujaként –másképpen élőfalujaként –  (1991) óta gyűjtjük össze a vidék megtartó erejét jelentő hasznos tudás mellé a legújabb működő megoldásokat.  Mindezeket egy fenntarthatósági mintává formálva először magunkon próbáljuk ki, arányosítjuk a jelen helyzettel, majd a környezeti nevelés, oktatás, képzés eszközeivel kínáljuk a gyerekembertől a felnőttig mindenkinek.  Lehetőség: a természeti-társadalmi környezet jobb megértése, a természetes szükségletek életminőségben, boldog magán és társain is segíteni tudó tájban élő ember újraszületése. Első lépésként, szövetséget ajánlunk, várjuk egy szemléletformáló sétára, hogy tanulhassunk egymástól.

Programjaink: A bioházépítés, a szelíd energiák hasznosítása, földműves gazdálkodás, a Permkultúra életmód és a Pro-Silva módszer bemutatása. Életvezetési lehetőségek, reformkonyha, egészségvédelem, a gyakorlatban. Erdei- iskola, óvoda, táborok, továbbképzések, terepgyakorlatok, tanösvények, az ökológiai tudatformálás érdekében. „Séta utcai ruhában, a középkorban” egy épülő középkori településen, melynek alapját, az Öregkovács-hegyiásatások adják. Sétálhat az Életgyöngye zarándok útvonalon és gyógyulhat a természet erejével, a csodákkal megjelölt Szent László-dombon.

Megközelíthetőség: Vonattal: Tatáig, Tatától helyközi autóbuszjárattal a „tábori” megállóig.  Autóval: a Tardos felé vezető úton a 11-es tábla után jobbra, a természetvédelmi sorompón át a parkolóig. (X)

www.teaagostyan.hu

A Természetes Életmód Alapítvány ökofalujáról olvashatsz könyvünkben is, rendeld meg itt!