Akció!
borsod zoom

Hover

borsod
Full Screen

Látnivalók Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

3 200 Ft 990 Ft

A Látnivalók Borsod-Abaúj-Zemplén megyében című útikönyv ötödik, javított, bővített kiadása színes fotókkal, térképekkel illusztrálva tájegységenként mutatja be a települések nevezetességeit, természeti értékeit, a pihenési, felüdülési lehetőségeket. A kiadvány újdonsága, hogy elkalauzol határon túli területekre is.

Készleten

Cikkszám: 1404-1-5-1 Kategória:

Leírás

A Látnivalók Borsod-Abaúj-Zemplén megyében című útikönyv ötödik, javított, bővített kiadása színes fotókkal, térképekkel illusztrálva tájegységenként mutatja be a települések nevezetességeit, természeti értékeit, a pihenési, felüdülési lehetőségeket. A kiadvány újdonsága, hogy elkalauzol határon túli területekre is. A Felvidéki kirándulások című fejezetben kapnak helyet azok a szlovákiai települések, ahová nemcsak a közelség, de a történelmi, kulturális kapcsolatok miatt is szívesen ellátogatnak a Borsod-Abaúj-Zemplén megyét felkereső turisták.
A kötet újdonsága az is, hogy minden tájegység bemutatása után a szálláskereséshez, étkezéshez, ajándékvásárláshoz is tippeket kap az utazó.

Alcím: Felvidéki kirándulásokkal és praktikus tanácsokkal
Sorozat: VendégVáró
Szerkesztő, közreműködő: Filip Gabriella szerkesztő
Kiadó: Well-PRess Kiadó
Oldalszám: 328 oldal
Méret: 165×235 mm
Kötés: puha
Kiadás éve: 2006

További információk

Tömeg 666 g