Akció!
ELMO_FL_online_megjelenes5-k zoom

Hover

lm-img03 zoom

Hover

lm-img01 zoom

Hover

ELMO_FL_online_megjelenes5-k
lm-img03
lm-img01
Full Screen

Élmények és látnivalók Magyarországon

6 250 Ft 5 000 Ft

Fedezd fel velünk Magyarország különleges tájait és gyűjts életre szóló élményeket! Ehhez nyújtunk Neked segítséget a nemrég megjelent Élmények és látnivalók Magyarországon útikönyv legújabb kiadásával.

Ennek a könyvnek ott a helye minden családi könyvespolcon!

Ez a könyv messze több, mint egy szokásos útikönyv: ahogyan elődje is, ez is a hazai utazók bibliája lesz, amelyet örömmel és izgalommal fog lapozgatni az egész család!

915  magyarországi település látnivalói és 72 féle tipp nyújt kikapcsolódási és feltöltődési ötleteket családoknak, baráti társaságoknak, természetjáróknak, a bor és gasztronómia szerelmeseinek, bicajosoknak, vagy épp túrázóknak…de nem feledkezünk meg a várak és kastélyok szerelmeseiről, a zarándokokról, vagy a különleges természeti kincsek rajongóiról sem. Sőt, könyvünkben helyet kaptak az ország legjobb fesztiváljai, wellness és gyógyturizmust kínáló helyei és megannyi élmény, amelyet az alábbi 8 fejezetben kínál az utazóknak, 802 fotóval illusztrálva. Lapozz bele!

Készleten

Cikkszám: 2019-5-6 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Fedezd fel velünk Magyarország különleges tájait és gyűjts életre szóló élményeket! Ehhez nyújtunk Neked segítséget a nemrég megjelent Élmények és látnivalók Magyarországon útikönyv legújabb kiadásával.

Tovább a webáruházra>>

További információk

Tömeg 1092 g