Akció!
A kis hercegnő zoom

Hover

A kis hercegnő zoom

Hover

A kis hercegnő
A kis hercegnő
Full Screen

A kis hercegnő

2 500 Ft 500 Ft

Emlékszem, mikor kislány voltam, gyakran játszottam azt, hogy hercegnő vagyok. Magamra vettem édesanyám hálóingét, és úgy sétáltam fel s alá a szobában, mintha tényleg az egész világ a lábaim előtt heverne. Elmaszatolt rúzsfolttal a számon, a legszebbik mosolyomat elővéve kínáltam hellyel palotámban a képzelt herceget.

Készleten

Kategória:

Leírás

Emlékszem, mikor kislány voltam, gyakran játszottam azt, hogy hercegnő vagyok. Magamra vettem édesanyám hálóingét, és úgy sétáltam fel s alá a szobában, mintha tényleg az egész világ a lábaim előtt heverne. Elmaszatolt rúzsfolttal a számon, a legszebbik mosolyomat elővéve kínáltam hellyel palotámban a képzelt herceget. Élt a faluban egy öregasszony, akitől minden gyerek nagyon félt. Egy nap – mikor édesanyám a konyhában lekvárt főzött – eljött hozzánk. Én éppen anyám magas sarkú cipőjében próbáltam elbotorkálni a trónomig, amikor a néni benyitott a szobába. „Hercegnő vagyok…” – mondtam félénken. „Nem vagy az, és nem is leszel soha – szólt mogorván. – Jobban teszed, ha nem álmodozol annyit.” Aztán békülékenyen hozzátette: „Ha felnősz, majd megérted.”
Jelentem felnőttem. És határozottan állítom, legyen valaki selyem hálóingben vagy farmerszoknyában, a lelke mélyén minden lányka egy kis hercegnő, és csak rajta múlik, milyen királynő válik belőle.

Kiadó: Well-Press, Miskolc, 2007
Írta: Kőrösi Mónika
Terjedelem: 84 oldal
Illusztrálta: Dusik Mónika

További információk

Tömeg 300 g